понеделник, 3 април 2017 г.

Тиха книжка №2

С Марги се познаваме от цяла вечност, но до този момент сме се виждали само на снимки, казавали сме си толкова много неща, но никога очи в очи /надявам се това да бъде поправено в най-скоро време!/...вероятно вече се сещате, че всъщност интернет ни събра. По-точно едно готварско предаване...Тези, които ме познават, моля да не се подсмихват :)!!! Знаете, че аз не обичам да готвя, макар и да го правя по принуда, но пък много обичам да си хапвам и още повече - да гледам как други хора готвят. Луда работа, а? :). Та, моето Марги си има една малка дъщеричка - едно от най-чаровните и усмихнати момиченца на света, първа помощничка на мама в кухнята и домакинството. Моята втора тиха книжка е създадена именно за тази малка принцеса, на име Дара-София, която горещо се надявам да мога да намачкам собственоръчно след някой и друг месец :)!!!
Първото подбрах платовете, които ще използвам за страници на книжката :

След това се заех с подреждането по цветове на филца, с който разполагах :


А първото нещо, което направих, беше момиченцето и неговите дрешки :Момиченцето беше последвано от корицата на книжката. Тук вече, освен филц използвах и маркер за текстил, с чиято помощ очертах контурите:


Естествено, само с контури няма как да се размине ;) :

И много съжалявам, че се предоверих на снимките, които видях на екрана на телефона - оказа се /за пореден път, ама аз все не искам да си взема бележка :(/, че качеството е съвсем различно, когато човек ги качи на компютъра, но вече е твърде късно да се направи нещо. Подбрала съм най-добрите снимки, които обаче така или иначе не са достатъчно добри. Поради тази причина почти нямам снимки от създаването на първите страници. Е, ще видите накрая на публикацията какво се е получило, но няма да мога да покажа как точно се е получило, Но и да се тюхкам, и да не се тюхкам - все тази ;)
 На първа страница е спалнята на девойчето :

На следващата страница е гардеробчето, пълно с дрехи :
От създаването на следващите страници имам повече снимки :) Следват банята и мокрото помещение :После са кухнята и столовата :

Следващите две странички са посветени на занимания сред природата - простиране не дрешки и бране на плодове и зеленчуци :)
Последните две странички, където детето може да се учи да си връзва само връзката на обувката и да открива местата на разни фигурки :И накрая корицата :А така изглежда вече гоговата книжка :Това е всичко от моята втора тиха книжка. Ако съдя по снимките във фейсбук, успяла съм да заинтригувам с нея малката красавица :)
Има и още подаръче, предназначено за Марги, но него ще го пусна в отделна публикация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар