сряда, 14 октомври 2015 г.

Дъска за писане на разни хубави неща :)




Ей така се получава винаги - внезапно започва някое ъгълче у дома да ме дразни и в следващия момент вече изглежда по различен начин! В случая става въпрос за ето това :
Въпросът е, че дразни, не дразни, все пак трябва да имаш някаква идея с какво да запълниш пространството, след като отстраниш дразнителите ;)  Този път идеята се появи изключително бързо,  след като една вечер изписахме няколко листа с бележки-напомнянки за това и онова /какво да се прави - старост-нерадост :D/ , пък и така или иначе отдавна се гласях да правя нещо подобно, че даже и ми се искаше да жертвам някоя стена...Е, спасих стената в крайна сметка :)!
Купих боя за черни дъски и гладка дъска с подходящ размер :

 В началото имах идея за нещо по-циганейшън /отгоре щях да оставям бяла лента, на която да рисувам чашки с кафе/, но после реших да оставя по краищата естествения цвят на дървото, отсичайки с хартиено тиксо.
На първа ръка - зле, но боята е доста покривна и икономична, така че още на втората, нещата придобиха съвсем друг вид.
А това сладурче си го открих съвсем случайно, но с него ъгълчето стана още по-симпатично
И за малко цвят просто увих една купа, пълна с разни весели и шарени неща, с торбичката, която ми остана от една друга покупка /на Бате нито думичка по този въпрос, ей! ;)/, като изобщо не съм се старала да изглежда идеално опъната, напротив - исках да е небрежно и артистично :)


И тъй като писането с тебешир малко ни измъчи, преди малко се сдобих и с тебеширен маркер за дъската :)
Край.

Няма коментари:

Публикуване на коментар