петък, 13 ноември 2015 г.

Снежко :)Време е да повдигна малко завесата около заниманията си през последния месец, посветени основно на идващата Коледа :). Натрупаха се доста неща, сътворени от мен, които после ще се чудя как да показвам, без да стана безкрайно досадна, затова - хайде, заповядайте в първата коледна публикация. :)
Идеята не е кой знае колко оригинална, но важното е, че като краен резултат се появи едно много симпатично човече, което ако изключим топките стиропор, купени от магазин, можете да направите изцяло с подръчни средства. Разбира се, може да се напълни с памук, вата, ориз и т.н., но аз си реших, че няма защо излишно да си усложнявам живота и заложих на по-лесния вариант.
Като начало изрязах долната част на голямата топка, за да може Снежко все пак да стои прав.


 Следващите стъпки са:
След като отбелязах местата на очи, нос, уста, копчета, махнах пълнежа и избродирах очите, устата, приших носа, който е от филц и двете копчета, след което напълних отново и заших горната част.

За шалчето, шапката и ръкавиците, използвах стар шал, който не се нищи. А ръкавиците ги добавих, за да мога да сложа едно клонче за разкош ;)Не е ли сладък? ;)
Няма коментари:

Публикуване на коментар